Om oss

Best-forbrukslån.no er en gratis forbrukerportal dedikert til sammenligning av forbrukslån fra ulike norske banker, långivere, og låneagenter. Vi gir grundige vurderinger av tilgjengelige forbrukslån på markedet og holder deg oppdatert om de ulike valgmulighetene dine. Vårt mål er å være Norges mest omfattende portal for sammenligning av forbrukslån og håndtering av forbruksgjeld. Vi er stolte av å kunne bistå nordmenn med betalingsproblemer.

Misjon

Vår misjon er å være den mest komplette portalen for sammenligning av forbrukslån og gjeldshåndtering i Norge.

Dette hjelper vi forbrukeren med

  1. Sammenligning av forbrukslån: Vi gjennomfører grundige vurderinger av forbrukslån i Norge.
  2. Omtaler fra lesere: Vi gir leserne muligheten til å dele egne omtaler om ulike långivere, slik at andre kan dra nytte av andres erfaringer.
  3. Informative artikler: Vi deler presise og informative artikler som tar sikte på å hjelpe leserne med å forstå lån, renter, og effektive måter å bli gjeldfri på.

Firmainformasjon (kontakt)

Annonsering

Vi finansierer driften av nettstedet ved hjelp av annonseinntekter. Artiklene på nettstedet inneholder lenker til låneformidlere, markert som «annonselenker». Ved å klikke på slike lenker og motta lånetilbud, kan vi tjene penger gjennom kompensasjon fra banken eller låneagenten.

Personvern er viktig

Vi verdsetter personvern høyt og lagrer minimalt med data om brukerne våre. Les gjerne vår personvernerklæring for mer informasjon om dette.

Best-forbrukslån.no
Logo