Morrow Bank forbrukslån: Anmeldelse og erfaringer (2024)

Morrow bank logo
Annonselenke. Eksempel: 300 000 kr over 7 år, nominell rente 8,34 %, effektiv rente 9,17 %, etableringsgebyr 0 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 99 995 kr, totalt 399 995 kr. Løpetid 3-15 år. Maks. effektiv rente 21,99 %.
8.5/10 (Redaksjonens vudering)
Låneagenten er rangert som #9 i kategorien Låneformidlere

I denne artikkelen vil vi utforske Morrow Bank Forbrukslån. Vi gjennomfører en omfattende vurdering av banken og gir vår vurdering basert på erfaringer med Morrow Bank.

Videre gir vi deg som forbruker muligheten til å dele dine vurderinger av banken gjennom en dedikert seksjon for anmeldelser i bunnen av artikkelen.

Morrow Bank kan trygt anbefales for de som ser etter forbrukslån.

Det er helt trygt å søke om et forbrukslån hos Morrow Bank (gamle Komplett bank). Banken tilbyr som oftest en god rente og vi finner ingenting som gjør at man bør styre unna banken. Tilbakemeldingene fra kunder er god, med unntak av dem som ikke får innvilget lån i banken.

Se også: Beste forbrukslån 2024.

Innholdsfortegnelse

Vår anmeldelse

Fordeler og ulemper med Morrow Bank

Fordeler
 • Banken leverer en rekke lånetyper som forbrukslån, kredittkort, samt refinansiering.
 • Vi erfarer at de behandler søknader veldig raskt (på dagen).
 • Man kan også opprette sparekonto og få god rente på innskudd hos banken.
 • De mottar gode skussmål fra sine aktive kunder.
Ulemper
 • Morrow Bank tilbyr ikke sammenligning av forbrukslån.
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger dersom du søker lån fra Morrow Bank.

Anmeldelse av forbrukslån hos Morrow Bank

Mer om Morrow Bank

I denne seksjonen av artikkelen ønsker vi å levere en grundig anmeldelse av Morrow Bank, som gir deg innsikt i deres omfattende tjenestetilbud. Vi vil nøye undersøke deres tjenester, praksis for personvern, krav for å få innvilget lånesøknaden, søknadsprosess og utbetalingsprosess. Ved å utforske disse aspektene håper vi å gi deg en helhetlig forståelse av hva Morrow Bank har å tilby, slik at du kan ta informerte beslutninger basert på en grundig vurdering av deres tjenester.

Lån via Morrow Bank

Du kan søke om følgende type lån fra Morrow Bank:

 1. Alle former for lån uten sikkerhet (forbrukslån).
 2. Refinansiering av forbruksgjeld.
 3. Kredittkort med gode vilkår for cashback.

Morrow Bank er kanskje mest kjent for sine kredittkort, men de tilbyr også forbrukslån og refinansieringslån. Her kommer de ofte godt ut på oversikter som man finner på nett. Deres evne til å tilbyr flere type løsninger for kreditt trekker vår vurdering av banken opp.

Morrow Bank lån

Personvern og innsamling av personopplysninger

Vi anser det som viktig å fremheve at Morrow Bank tar personvern svært seriøst og overholder etter vår vurdering alle retningslinjer i samsvar med norsk lovgivning og GDPR. Dette gir deg trygghet for at dine personopplysninger blir håndtert på en sikker og forsvarlig måte.

Morrow Bank anvender dine opplysninger med mål om å legge til rette for at banken effektivt kan behandle din lånesøknad. Denne tilnærmingen sikrer ikke bare en smidig søknadsprosess, men også en forsvarlig håndtering av sensitiv informasjon i samsvar med gjeldende personvernbestemmelser.

Krav for å søke om forbrukslån hos Morrow Bank

 • Du må være fylt minst 20 år gammel.
 • Du må ha lignet inntekt i Norge det siste året.
 • Du må være kredittverdig og kan ikke ha betalingsanmerkninger.
 • Det stilles krav om at du er norsk statsborger.
Morrow Bank Forbrukslån

Søknadsprosess og utbetaling

Vi erfarte at det var enkelt å iverksette og fullføre en lånesøknad hos Morrow Bank. Når du er klar til å søke kan du følge denne stegvise prosessen:

 1. Klikk deg inn på Morrow Bank sin nettside.
 2. Fyll ut en enkel søknad for å motta uforpliktende tilbud fra banken.
 3. Dersom du blir bedt om å fylle ut tilleggsinformasjon (eksempel på dette kan være dokumentasjon på oppdatert inntekt) kan du fylle ut dette.
 4. Du mottar tilbud.
 5. Visst du ønsker å akseptere tilbudet signerer du enkelt elektronisk med BankID. Deretter er det bare å vente på at pengene utbetales til valgt konto.

Renteeksempel

Her tar vi for oss et eksempel på en nedbetalingsplan ved søknad om et lån hos Morrow Bank. Eksempelet er fiktivt, men gir en god visualisering av hvordan løpet kan og vil forløpe seg over 5 år.

I eksempelet nedenfor har vi brukt en årlig effektiv rente på 19%, en lånesum på 90 000 kr og en nedbetalingstid på 4 år:

ÅrLånRentekostnadAvdragRestlån
1900001710023212,1866787,82
26678,7823212,1843575,64
34357,5623212,1820363,46
42036,3523212,180

Test av kundeservice

Erfaring med Morrow Bank sin kundeservice

Vi bestemte oss for å teste kundeservicen til Morrow Bank. Dette gjorde vi ved å kontakte kundeservice per telefon. Vi måtte vente ca. 20 sekunder før kundeservicemedarbeideren svarte oss.

Vi valgte å stille noen spørsmål angående lånevilkår og nedbetaling, og kundeservicemedarbeideren var imponerende klar i sin forklaring. Hun tok seg tid til å grundig gjennomgå alle detaljer i låneavtalen, og vi klarte ikke å finne noen feil ved informasjonen vi ble tildelt.

Det som virkelig skilte seg ut, var vår bekymring angående betalingsfrister og mulige forsinkelser på grunn av uforutsette hendelser. Kundeservicemedarbeideren forklarte tydelig hvordan Morrow Bank håndterer slike situasjoner og tilbød til og med råd om hvordan vi kunne organisere våre månedlige betalinger for å minimere risikoen for forsinkelser.

Vår erfaring er at Morrow Bank sin kundeservice overgikk våre forventninger, og vi satte pris på den personlige oppmerksomheten vi fikk gjennom hele prosessen.

Kontakt kundeservice

 1. E-post: kundeservice@morrowbank.com
 2. Telefon: 23361699

Sammenlign Morrow Bank forbrukslån med andre banker og låneformidlere

Uno Finans VS Lendo og Morrow Bank

Uno Finans VS Lendo VS Morrow BankSammenligning av forbrukslån
VS
VS
Antall banker
21
VS
26
VS
1
Svar på dagen
VS
VS
Betalingsanmerkninger akseptert
VS
VS
Kundeservice på telefon
VS
VS

Del din erfaring

Forbrukerens vurderinger

8.5 Vudering

Rente
8.5
Kundeservice
6
Valgmuligheter
10
Legg igjen omtale  |  Les anmeldelser og kommentarer
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Din vurdering

Best-forbrukslån.no
Logo